28 Ekim 2009 Çarşamba

Yeşil Bir Adım

İnternete uyarlanmış Proje-2009 Aydın Doğan Vakfı 18."Genç İletişimciler" Birincilik Ödülü

4 yorum:

Gül dedi ki...

Yeşil Bir Adım” adını verdiğimiz ve hayata geçirdiğimiz sosyal sorumluluk projesi üç aylık sıcacık bir iletişim süreciydi. Projemizde naylon poşet kullanımının azalması ve insanların bu konuda bilinçlenmesini biraz olsun başarmanın mutluluğunu bütün sınıf olarak hissettik. Kendim için bir şeyleri başarmanın ve kendime güvenimi bu projemiz ile kazandım bunun için hocam size içten teşekkürler. Bu proje ile sınıfla bir bütün olmayı başardık, belki de birbirimize ilk defa bu kadar yakın olduk ve birbirimizi bu proje sayesinde tanıdık. Bunun için hocamıza ve arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Bu projede olmak ve sizin öğrenciniz olmak beni çok mutlu etti. Bu duyguyu her öğrencinin yaşaması gerektiğini düşünüyorum. Meriç hocam. Sevgiler...

Gül CEBECİOĞLU

Sara dedi ki...

Bu projeye başlarken 45 kişilik sınıfla başarılı olabileceğimizi tahmin etmiyordum fakat fazla kişi olmamız bize dezavantaj değil, avantaj oldu. İstanbul'un her bir köşesine adımızı duyurduk. “Yeşil bir adım” projesi dediğimizde herkes bize doğa adına yaptıklarımızdan dolayı teşekkür etti. Bu bizim daha da istekli bir şekilde ilerlememize yardımcı oldu. “Yeşil bir adım” projesi sayesinde, kendimi başkalarına ifade etmeyi öğrendim ama en önemlisi sınıftaki arkadaşlarımla aramdaki diyaloğu geliştirerek, birlikte bir şeyler yapmanın ne kadar keyif verici olduğunu hissettim. Her şey için teşekkürler Meriç Hocam.

Sara HALYO

Adsız dedi ki...

Yeşil Bir Adım" projesi, Meriç Koloğlu hocamız önderliğinde başarımızı kanıtladığımız bir projeydi. Bu projeye tüm arkadaşlarımla birlikte gönül verdik, inandık, çalıştık ve sesimizi geniş kitlelere ulaştırmayı başardık. Yeşil Bir Adımla harekete geçtik, yeşil adımlarımızın ulaştığı yerlere yeşil imzalarımızı attık...Hocam, bize boylesine deneyim kazandırdığınız ve başarımızın arkasında olduğunuz için teşekkürler Sevgiler...Melike Şahinbaş

burcu dörtel dedi ki...

Ben bu projenin tohumlarının atılarak filizlenmesi sürecinde bizzat yer alanlardanım. Şuan geriye dönüp baktığımda tüm sınıfça inanarak, yorularak, özveriyle çalıştığımız günleri dün gibi yüzümde hafif bir tebessümle hatırlıyorum. Böylesi güzel bir projede payımın olduğunu bilmek, çalışma sürecinin bana kattıklarını anımsamak gerçekten keyif verici. Benim için bu projenin bana kattığı en büyük değer; isteyipte, inanarak yapılamayacak hiç birşeyin olmadığı inancıdır.
Projede emeği geçen ve geçmekte olan herkese özellikle de sevgili, saygı değer hocamız Meriç Koloğlu'na çok teşekkür ederim.
Burcu Dörtel.